Overzicht Kaspersky-app

Welkom bij de Kaspersky app! We hebben al onze beste technologieën op één plek samengebracht om uw Android-apparaten veilig te houden. De app zit boordevol functies die zijn ontworpen om onovertroffen beveiliging en privacy te bieden en tegelijkertijd de snelheid en prestaties van het apparaat te verbeteren.

Kaspersky-app bevat premium apps en functies die zijn ontworpen om prachtig te werken op uw Android-apparaten. Van essentiële beveiligingsfuncties zoals anti-phishing en het scannen van zwakke instellingen tot uitgebreide privacybeschermingstools zoals wachtwoordbeheer, VPN en Datalek controle, en snelheids- en prestatieverbeteraars zoals het opschonen van ongebruikte apps en batterijbesparing.

De applicatie biedt een verscheidenheid aan abonnementen om aan uw behoeften te voldoen. De volgende functies zijn beschikbaar als onderdeel van Kaspersky onder elk abonnement.

Functies en abonnementen van Kaspersky

Functie

Standard

Plus

Premium

Beveiliging

Antivirus

Ja

Ja

Ja

Automatische Antivirus

Ja

Ja

Ja

Waar is mijn apparaat

Ja

Ja

Ja

Belfilter

Ja

Ja

Ja

Veilig browsen

Ja

Ja

Ja

Veilig berichtenverkeer

Ja

Ja

Ja

Veilige QR Scanner

Ja

Ja

Ja

Privacy

Identiteitsdiefstal controle

nee

nee

Ja

Datalek controle

Ja

beperkt

Ja

Ja

Sociale privacy

nee

Ja

Ja

Kaspersky VPN

Ja

beperkt

Ja

Ja

Appvergrendeling

Ja

Ja

Ja

Kaspersky Password Manager

nee

Ja

Ja

Prestaties

Mijn apps

Ja

Ja

Ja

Zwakke instellingen scannen

Ja

Ja

Ja

Netwerk

Onbeveiligde wifi detectie

Ja

Ja

Ja

Smart Home Monitor

nee

Ja

Ja

Extra hulpmiddelen

Abonnementsbeheer

Ja

Ja

Ja

Rapporten

Ja

Ja

Ja

Support

Antwoorden op veelgestelde vragen

Ja

Ja

Ja

Tips voor applicatieconfiguratie

Ja

Ja

Ja

Ondersteuning community

Ja

Ja

Ja

Premium ondersteuning

Premium ondersteuning

nee

nee

Ja

Houd er rekening mee dat sommige abonnementen slechts één apparaat dekken. Met dergelijke abonnementen kunt u uw My Kaspersky-account niet installeren en erop inloggen door een link of QR-code te delen met andere apparaten. Koppelen en het delen van QR-codes is alleen beschikbaar voor abonnementen met meerdere apparaten.

Als je al een abonnement hebt op Kaspersky Security Cloud, kun je dat nog steeds gebruiken in de Kaspersky-app.